GAZDISODOTT


Béta

Béta egy két év körüli keverék kan kutya. Vidéken fogták be, rettentően félt megtalálásakor. Mivel minden menhelyen teltház volt, tőlünk kértek segítséget. Béta fiatal, aktív, játékos kutya. Más kutyákkal jó a viszonya. Kedvenc elfoglaltsága a labdázás. Leendő gazdijának még lesz mit tanítani neki, de remek alapanyag. Szuper családi kutya, aki csak arra vár, hogy kihozzák belőle a legjobbat!

Chili

Chili 11 éves angol szetter, aki családból került a Szetter SOS gondozásába. Ő maga a tökély! Igaz idős, de cserébe nyugodt, alkalmazkodó és már megbékélt a világgal. Olyan családot kerestünk neki, ahol nyugodtan alhat órákat kényelmesen a fekhelyén, ahol szívesen viszik sétálni, de már nem akarnak vele kilómétereket gyalogolni. Fontosnak tartottuk a választásnál, hogy amellett hogy teljesértékű családtag legyen, hogy elfogadják őt az öregedés minden apróságával együtt. Sok jelentkező közül végre úgy érezzük, hogy Chili haza fog érkezni, végleg!

Cony

Cony ahogy jött úgy ment is, első látásra szerelembe esett az ideiglenesével, megfogták és nem engedik el egymást sosem.

Letti

Letti, Chili társa volt 11 éven keresztül, ő volt számára a társ, a fix pont. Lettire nézve el tudom képzelni min mehettek keresztül, és átérzem a fáradtságát. Hiszem azt, hogy egy szerető kéz még helyrehozhatja a kis lelkét az utolsó éveire. Május végén költözik új családjába. Sok szerencsét öreglány!

Mézi

Mézi Szegedről érkezett hozzánk. Egy kis kennel volt 5 évig az otthona. Onnan se ki, se be nem mehetett. Csúnya felfekvések látszottak a bőrén a sok fekvéstől. Mézi borzasztó okos, gyorsan tanuló hölgy szetter, aki oda van a női simogató kezektől, és számára a lakás melege, az otthon érzete megnyugvást adott. Legyél sokáig boldog kicsi Mézi.

Blanco

Blancot találták, elkóborolt, világot látott spániel méretű fekete szépség. Mi a bűne? Nem szereti a cicákat. Nem lehetünk egyformák. Ugye?! Mára már ő is megtalálta az igazit, cica nélkül.

Szofi

Szofi drága a déli határmentén kóborolt egyedül, pár hónaposan. Majd egy hölgy befogadta és szeretgetni próbálta, de Szofi borsot tört az orra alá, ezért mennie kellett. Így került hozzánk, ma már iskolába jár és a gazdái szeme-fénye lett. Nem is lehetne más!


Tom

Tom egy igazán érdekes fickó. Szerb határ mellől került hozzánk, az előéletéről nem sokat tudunk. Csak azt, hogy hosszú és szeretettel teli gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy újra tudjon bízni bennünk: emberekben. Beceneve Zizi lett, mert mindentől összerezzen. Reméljük hamarosan bátor daliaként fog pózolni a kamerába.


Artúr

Artúrt hátra hagyták, lemondtak róla. Nem is értem, hogy hogyan tudnak emberek ilyen közönnyel ott hagyni valahol egy kutyát, akit annak idején vállaltak, talán szerettek... Artúr egy kertben volt évekig egyedül, néha a szomszédok megsajnálták, etették, de semmi több. Aztán az egyik szomszéd megelégelte a dolgot és jelezte nekünk, hogy baj van. Artúr csont soványan, kicsit megtörve, szívférgesen érkezett hozzánk, de a mosoly az arcán szűnni nem akart és ennek hála gyorsan gazdára talált, ahol már nem kell többet magányosan, kertben élni. Nem csodaszép ez a kutya?


Frida

Frida, a cocker spániel is gyepin landolt, el nem tudom képzelni mi lehetett a bűne. A spániel fajtamentőktől jött a segítség kérés, nem volt helyük, és azonnal ki kellett hozni onnan, mert elaltatták volna. Amikor megláttuk, teljesen ledöbbentünk. Ez a csöpp kutya, bőrgombásan, félig vakon, nagyon betegen került hozzánk. Azonnal megkezdtük a kezelését, amitől szép lassan kezdett erőre kapni. Sajnos Fridának emlődaganatai is vannak, ezért még operációk várnak rá. Viszont rátalált egy család, ahol minden nyűgével és bajával együtt elfogadták őt. Láttjátok mennyit ér a szeretet, a gondoskodás? A képek magukért beszélnek. Azt kívánjuk Fridusnak, hogy gyógyuljon meg és legyen hosszú, boldog élete!


Isac, Ilka és Ingrid, na meg a mamájuk Izzy

Családmentés karácsony után? Nem tépelődtünk rajta, ripsz-ropsz berobbantak az életünkbe. Izzy egy tüneményes spániel mama, tényleg nem tudnék rosszat mondani róla. A kis lókötők pedig bearanyozták a napjainkat. Már rég el is felejtettük milyen is, ha folyton a lábunk alá kell nézni, hogy milyen illatosak ők és milyen cukik így duracell nyusziként. Hamar felnőttek, de enyém a dicsőség, hogy babusgathattam őket.


Dávid


Edward

Eddiet a határmellől hoztuk el egy gazdától. Kis nyomozásunknak köszönhetően valószínűleg egy olaszországi tenyésztőtől került Romániába, majd onnan az országunkba.


Jeam

Jeam az ózdi gyepmesteri telepről jött szélsebesen. Az orvosi köre után ideigleneshez költözött és másnap az idink ismerőse jelezte, hogy beleszeretett Jeambe. Ilyen gyorsn még nem adtunk örökbe senkit. :) Gyógyulj meg hamar Jeam, ránk mindig számíthatsz.


Sába

Meglátni és megszeretni, tartja a mondás. Sába pont így került hozzánk. A szokásos szetter kereső netezés közben akadtunk rá a képére. Jön a karácsony, hideg van, ezt a pici/csöpp kutyát nem hagyhattuk a Mérai gyepiben.

És milyen jól tettük. Hisz ahogy jött úgy ment is, hamar a szívébe lopta magát mindenkinek. Ma már szerető családjával van, lubickol a figyelemben.

Brian

Egyik este jött egy üzenet: SOS segítségre lenne szükség egy szetter bajban van. Gazdija önhibáján kívűl kénytelen volt lemondani róla, Briannek nem volt hova mennie. Másnap késő délután került a gondozásunkba. Egy szuper csimbókos, koszos, 11 éves öregurat képzeljetek el. A kedvessége, figyelmessége és játékossága igazán szetteres volt. Ma már szerető családjával élvezheti a kanapé melegét.


Connor

Connor a nyíregyházi menhelyről jött októberben. Végtelenül kedves, szeretetéhes kutyus. És a világ legjobb gazdijához került második kutyusnak. Redy pedig boldog, hogy nem kell egyedül "rosszalkodnia". Boldog gazdis éveket nektek.


Ringó

Ringó a mérai gyepiről került hozzánk. Igazán tündérpofa. Egy kis családhoz költözött, ahol megtanulhatja a szófogadó kutyák boldog életét.


Yana

Yanát szerették. De néha nem jut belőle elég, főleg akkor, ha megváltozik az ember élete. Yana drága egy igazi szetter, és ezt csak az értheti, akinek van, vagy már volt szetter nevelésben része. Úrinő, egy díva... nem is tudom, hogy nevezzem. Ő a megtestesített makacsság és hiszti. Mindemellett egy imádnivaló kutya. És megtalálta a zsák a foltját, megtalálta a számára legmegfelelőbb gazdikat. Ma már kanapélakó és minden kívánsága teljesül (naponta többször is).

© 2017 Szetter SOS | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!